KION Kinderopvang

Voor buitenschoolse opvang na schooltijd en in vakanties voor hele dagen, kun je terecht bij KION Kinderopvang. Bij de buitenschoolse opvang kan jouw kind op zijn of haar eigen manier bijkomen van de schooldag. Buitenspelen met leeftijdsgenoten, wegdromen in een boek, een kunstwerk maken of meedoen aan een van de activiteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren, het kan allemaal.
Tijdens de vakanties biedt KION een prikkelend en afwisselend programma met de KION vakantietour, zodat je kind een echt vakantiegevoel heeft. Ook als je kind geen gebruik maakt van de buitenschoolse opvang kun je hem of haar aanmelden voor vakantieopvang.

Voor de peutergroep kan je ook bij KION Kinderopvang terecht. Hier in school hebben we, naast het leerplein voor de kleuters, een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. We werken veel samen met groep 1/2 van de basisschool.

Nieuwsgierig geworden?
Wij geven je graag een rondleiding bij de bso. Meld je aan via www.kion.nl. Wil je meer weten over KION of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties via 024 382 26 55 of [email protected]

Graag tot ziens!